Kako poručiti

/Kako poručiti
Kako poručiti 2021-01-24T19:44:03+01:00

Putem kontakt forme “Zahtev za ponudu”, na svaki Vaš zahtev biće odgovoreno u najkraćem roku a najkasnije za 24h.
Pozivom na broj kontakt centra 069 77 66 15 (Telenor mreža + Viber ili Whatsapp) direktno dobijate sve neophodne informacije.
Odgovor na zahtev se dostavlja u formi ponude-predračuna na osnovu vrste kontakta koji ste dostavili a standardno putem i-mejla ili telefonom. U cilju tačne identifikacije dela uz ponudu-predračun dostavljamo i slike delova kao i dostupne tehničke karakteristike.
Rok važenja ponude za delove sa lagera u Srbiji je 2 (dva) dana a za delove iz brzog uvoza 1 (jedan) dan.
Roba se poručuje nakon Vaše pismene ili usmene potvrde koja uključuje ime i prezime, adresu isporuke i kontakt podatke.

Prihvatanjem ponude-predračuna, Kupac potvrđuje da je od strane Prodavca upoznat o osnovnim obeležjima robe (proizvoda) koju kupuje, o ceni, načinu plaćanja, načinu i roku isporuke i načinu izvršenja drugih ugovornih obaveza, o funkcionalnosti robe, uključujući i mere tehničke zaštite digitalnog sadržaja, o relevantnoj interoperabilnosti digitalnog sadržaja sa hardverom i softverom o kojima trgovac ima saznanja, o postojanju i uslovima postprodajnih usluga i garancijama, o postojanju zakonske odgovornosti Prodavca zbog nesaobraznosti robe ugovoru, o načinu izjavljivanja reklamacije, a naročito o mestu prijema i načinu postupanja po njima, kao i uslovima koji se odnose na ostvarivanje prava potrošača po osnovu saobraznosti, o dostupnosti rezervnih delova, priključnih aparata i sličnih delova, tehničkog servisa, odnosno održavanja i opravke za vreme i posle prestanka perioda u kojem Prodavac odgovara za nesaobraznost robe ugovoru, odnosno posle prestanka proizvodnje i uvoza robe. Prodavac je Kupcu predao uputstvo za upotrebu i montažu.

Rokovi isporuke i dostava

Sve porudžbine potvrđene do 13:30h radnim danom biće na vašoj adresi sutradan, najčešće u prepodnevnim satima.
Posle 13:30h, sve porudžbine biće isporučene u roku od 36h do 48h.

Poručena roba subotom dolazi na Vašu adresu za 48h, odnosno prvog narednog utorka.
Porudžbinu možete platiti pre dostave uplatom na naš račun 205-0000000250441-30 ili prilikom preuzimanja odnosno pouzećem.

Robu isporučujemo putem poštanskih operatera AKS Ekspress i BEX Ekspress.

Cene dostave brzom poštom su određene po težini i ne zavise od daljine isporuke.

Svaku isporuku prati faktura i ostala prateća dokumetacija propisana Zakonom o zaštiti potrošača.